Contact Us Manual List

HAPAT PËR PËRDORIM

1.

Përzgjidhni universitetin tuaj

Kujdes! Ju nuk mund të përzgjidhni universitet të ndryshëm nga universiteti ku jeni regjistruar.

2.

Përzgjidhni fushën e kërkimit

Shkruani fushën që ju intereson të kërkoni dhe klikoni “Search”.

3.

Identifikohuni

Në formën që do ju shfaqet, vendosni email-in tuaj.


Rash Logo

Albanian Academic Search Engine (ALASE)